RETURER & ÅTERBETALNING

Retur- och bytespolicy

Du har möjlighet att returnera eller byta din beställning inom 14 dagar efter mottagandet, förutsatt att produkten är i originalskick. Varan måste vara i perfekt skick och varken ha använts eller ändrats på något sätt. Vi förbehåller oss rätten att neka returer som inte uppfyller våra kvalitetskrav.

Om du inte är 100% nöjd med ditt köp, erbjuder vi 14 dagars ångerrätt. Observera att fraktkostnaden inte återbetalas. Produkter med kvalitetsrelaterade problem, såsom skador, defekter eller felaktiga leveranser, återbetalas i sin helhet, inklusive fraktkostnader.

Retur- och bytesprocessen

För att returnera eller byta en vara inom 14 dagar, vänligen följ dessa steg:

1. Kontakta oss via e-post på service@lena-monica.com och ange anledningen till att du vill returnera eller byta produkten.
2. Produkten måste vara oanvänd, otvättad, oförändrad och oskadad, samt försedd med original etiketter. Vi accepterar inte returer eller byten av använda eller modifierade varor.
3. Vi behandlar inga returer eller byten utan att ha blivit informerade i förväg. Vänligen kontakta oss och få en "Returansökan" innan du skickar tillbaka eller byter varan.
4. När vi mottagit den returnerade varan kommer återbetalningen eller bytet att behandlas så snart som möjligt. Du kommer att få en e-postbekräftelse när återbetalningen har genomförts.
5. Köparen ansvarar för returfrakten och eventuella andra relaterade kostnader.
6. Returadress: Albert-Schweitzer-Str 1, 55459 Grolsheim, Rheinland-Pfalz, Tyskland


Innan du returnerar en vara, kontakta oss på service@lena-monica.com för detaljerade returanvisningar. Om du inte gör det kan vi inte identifiera ditt returnerade paket, vilket kommer att påverka hanteringen av din återbetalning. Våra kundtjänstrepresentanter återkommer till dig inom 24 timmar.

OBS: Skicka inte din retur till adressen som anges på ditt paket. Det är inte vår returadress och kommer att påverka returprocessen.

Återbetalning

Kortbetalning:
När din retur har behandlats och godkänts av oss, kommer vi be din bank att bearbeta återbetalningen. Återbetalning till kort kan ta upp till 10 arbetsdagar beroende på bankens bearbetningstid. Observera att vi inte kan påverka detta.Notera att vid retur återbetalas inte fraktkostnaden.

PayPal:
När din retur har behandlats och godkänts av oss kommer vi att kreditera ditt PayPal-konto. Återbetalningen kommer att visas på ditt PayPal-konto efter 3 arbetsdagar. PayPal betalningar som finansieras med ett kredit- eller betalkort kommer att återbetalas till det kortet och för betalningar som finansieras med både ett kort och en annan finansieringskälla kommer kortdelen att återbetalas till kortet och resten till PayPal-kontot.
Vi kommer att betala tillbaka ditt köp i samma valuta som när du lade den ursprungliga beställningen. Vi använder alltid den mest aktuella växelkursen. Observera att beroende på bankens valutakursförändring kan en skillnad från den ursprungliga debiterade summan uppstå när din bank återbetalar ditt konto.

Faktura:
När vi mottagit din retur kommer du att krediteras för den/de produkt/er som du har returnerat. Det kommer inte att skickas en ny faktura med korrigerat belopp utan du måste själv justera beloppet och betala ev. resterande summa på fakturan.
Om du redan har betalat hela fakturan kommer klarna att kontakta dig för återbetalning inom 30 dagar. För att påskynda återbetalningen rekommenderar vi att du kontaktar Klarna med dina korrekta betalningsuppgifter.